Politici Popas Zodiac

Check-in ora 16:00, Check-out ora 12:00

Termeni generali & condiții

Dorința noastră este de a vă oferi o experiență plăcută. Pentru aceasta, am stabilit o serie de reguli pe care vă rugăm respectuos să le urmați atât în timpul, dar și după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră în hotelul nostru.

Politica de rezervare
Se achită în avans 1 noapte de cazare și diferența la check-in (sosire).

Politica de anulare și returnare
În caz de anulare sau neprezentare, avansul nu este returnabil.

Animalele de companie
Nu este permis accesul cu animale de companie.

Fumatul
Deoarece promovăm o atitudine eco-responsabilă fumatul nu este permis în camerele de la Hotel.

Siguranța obiectelor personale
Popas Zodiac este dotat cu sisteme electronice omologate de monitorizare a accesului în cameră. Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta hotelului.

De reținut!
În momentul efectuării plății se consideră că ați citit și sunteți de acord cu politica de anulare și cu regulamentul de funcționare.

Modalități de plată
Ca modalități de plată acceptăm plăți în numerar, cu card de credit/debit (Visa, MasterCard, Maestro) și vouchere de vacanță.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

In cazul optiunii de plata „Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Spațiul de parcare
Parcarea se poate face în curtea hotelului, fără niciun cost suplimentar.

Acceptam carduri de vacanta.

NU POT CONSTITUI MOTIVE PENTRU ANULARE, următoarele cazuri:

  • Factorii de mediu/naturali: ploaia, furtuna, insectele, lipsa soarelui pe perioade nedeterminate, prezența algelor în mare și pe țărm, calitatea apei mării.
  • Comportamentul nedorit al unora dintre clienții prezenți în unitatea de cazare la un moment dat (zgomote în camera rezervată sau în spațiile comune ale unității de cazare)
  • Calitatea curățeniei din cameră, la momentul cazării, dar și pe parcursul sejurului (încercăm permanent, cu ambiție și pasiune, să oferim curățenie perfectă în camerele pe care le administrăm. Cu toate acestea, eventualele elemente/aspecte ce au fost neglijate, nu pot constitui motive de anulare a rezervării. Însă, ne asumăm responsabilitatea de a rezolva în cel mai scurt timp posibil orice situație pe care ne-o aduceți la cunoștință.

Gazonul verde, valurile mării, liniștea, pacea, piscina care te îmbie să te răcorești,
acompaniate de toate facilitățile oferite, creează mediul ideal pentru a vă putea relaxa.

Str. Gala Galaction, nr.49, Jupiter 905502, Romania