Camping Popas Zodiac

Camping Popas Zodiac Neptun-Jupiter vă oferă

Camping „Popas Zodiac” este locul unde veți uita de grijile cotidiene, unde vă veți bucura de un binemeritat concediu, de niște clipe pline de liniște și relaxare.

Gazonul verde, valurile marii, liniștea, acompaniate de toate facilitățile oferite, creează mediul ideal pentru a vă putea relaxa. Se întinde pe o suprafață de 2 hectare și este situat într-o frumoasă zonă de pădure, la aproximativ 300 m de Marea Neagră.

Știm ce înseamnă să muncești un an de zile pentru o lună de vacanță. De aceea facem tot posibilul pentru ca dvs., familia și prietenii dvs. să vă simțiți bine și să uitați pentru câteva zile de griji și probleme.

Stresul și grijile de zi cu zi ar trebui lăsate în urmă, iar noi vă putem ajuta în acest sens punându-va la dispoziție toate facilitățile, condițiile și serviciile necesare pentru că dvs. să va puteți bucura de vacanță.

Echipa noastră, formată doar din profesioniști, vă stă la dispoziție 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămâna, totul pentru ca dvs. să va puteți bucura de un relaxant concediu.

Camping „Popas Zodiac” este situat în stațiunea Jupiter, la 4 km de Mangalia, la numai 100 m de stațiunea Neptun și la 40 km de orașul Constanța.

Certificat de clasificare „Camping Popas Zodiac”

Galerie Camping Popas Zodiac

Gazonul verde, valurile mării, liniștea, pacea, piscina care te îmbie să te răcorești,
acompaniate de toate facilitățile oferite, creează mediul ideal pentru a vă putea relaxa.

Str. Gala Galaction, nr.49, Jupiter 905502, Romania